Leon Kennis

Raadslid

Wie ben ik

Hallo, mijn naam is Leon Kennis (53 jr). Ik ben in St.Oedenrode (ook wel Rooi genaamd) geboren en via Eindhoven bijna 45 jaar geleden met mijn ouders in Best beland. Zo’n beetje alles wat je maakt tot wat je bent heb ik dus in Best beleefd. Van basisschool, sporten, andere hobby’s, middelbare school, uitgaan, werk, woonruimte en het starten van een gezin; in Best mocht ik ’t ervaren en meemaken. Via het Centrum, Leeuwerik, Wilhelminadorp, Speelheide, Heivelden ben ik weer in het Centrum beland. Ook geografisch ken ik Best wel een beetje….. Samen met Jeanne heb ik twee dochters die inmiddels beiden zijn afgestudeerd en in een andere woonplaats op zoek zijn naar hetgeen ik in Best heb beleefd.

In het dagelijks leven ben ik kwaliteitsmedewerker bij een bedrijf in de metaalsector. We werken veel voor high-tech bedrijven (brainport-regio) en dus is topkwaliteit onze dagelijkse zorg.

Kwaliteit is ook hetgeen ik voorsta voor en binnen onze Gemeente. Als volksvertegenwoordiger namens de lokale partij Best Open streef ik naast de kwaliteit voor de besluitvorming binnen de Raad ook voor de kwaliteit van overleg, kwaliteit van zorg voor elkaar, kwaliteit van wonen en woonomgeving en van duidelijkheid omtrent de toekomstrichting. Daarnaast, in algemene zin, voor de zorg voor de toekomst van Best. En die toekomstvisie mag liefst niet elke 4 jaar (na de verkiezingen) wijzigen. Naast wonen, recreëren en werken dient een dorp (al dan niet van ‘formaat’) je zekerheid en een soort geborgenheid te geven; je moet je er thuis voelen. De sociale structuur is daarbij belangrijk en het in stand houden daarvan is mijns inziens van (dorps) belang. Onder andere cultuur en zorg-voor-elkaar zijn daarbij meer bepalend dan menigeen denkt. Want bindende factoren liggen vaak buiten de individuele invloedsfeer, die bindende factoren zijn we allemaal sámen. Daar moeten we dus gezamenlijk en structureel aan werken. Los van politieke achtergrond en persoonlijke voorkeur. Bedenk daarbij; structuur is meer dan infrastructuur.

Bestuursgroepen

Nevenfuncties

  • Productie manager, A.T.M Oirschot
  • Medewerker kwaliteit, ATM Mould Cleaning
Sluit het menu