Zonnepanelen kopen via gemeente Best?

Dinsdag 18 januari 2022

Gemeente Best is één van de 12 gemeenten die meedoen aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen, kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering. Wilt u meer informatie? Gemeente Best organiseert samen met de gemeente Son en Breugel een digitale informatieavond op donderdag 27 januari van 19.30-21.00 uur.

Aanmelden digitale informatieavond

U kunt zich hier aanmelden voor de informatieavond. Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met deelnamelink (check ook uw spambox/map met ongewenste berichten).

Hoe werkt het?

De deelnemende gemeenten kopen gezamenlijk zonnepanelen in en schieten de kosten voor. Dit betekent dat u zelf geen aanbetaling hoeft te doen voor de zonnepanelen. In maximaal 15 jaar en tegen 1,35% rente, lost u de lening maandelijks af bij de gemeente.

Besparen vanaf de eerste maand

Al vanaf de eerste maand heeft u financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan uw maandelijkse aflossing. Daarnaast krijgt u 15 jaar lang garantie. Dit project loop nog tot april 2022. Per gemeente is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er dus op tijd bij!

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS