Gezocht: verhalen uit Wilhelminadorp en Kantonnier

Dinsdag 29 juni 2021

Wilhelminadorp en Kantonnier zitten vol met verhalen. Verhalen over fijne momenten, dromen en wensen voor de wijk. Wat is uw mooiste plekje in de buurt? Waar heeft u een grappige herinnering? Welke droom heeft u voor de wijk? Alle bewoners worden uitgenodigd om hun verhalen te delen.

Van uw verhalen en dromen maken we muurschilderingen

We zijn begonnen met een muurschildering bij basisschool Br!cks. De tweede muurschildering komt waarschijnlijk in het najaar van 2021 op de muur bij de parkeerplaats tegenover de Action. Kunstenaar Finn Zweemer, die opgegroeide in Wilhelminadorp, maakt de muurschildering.

Deel uw verhaal op 9 juli

De oudere leerlingen van basisschool Bricks interviewen wijkbewoners over hun wensen en dromen voor de wijk. Dit gebeurt op vrijdagmiddag 9 juli. Aan de hand van deze interviews maakt de kunstenaar een ontwerp.

Aanmelden

Doet u mee? Meld u dan aan via communityartwilhelminadorp@gmail.com. Meer informatie is te vinden via www.communityartwilhelminadorp.nl

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS