Volgend jaar in groep 7 en buiten Best op school? Doe mee in de jeugdraad!

Dinsdag 15 juni 2021

Ga jij buiten Best naar school en volgend schooljaar naar groep 7? Zou jij het supertof vinden om mee te doen in de Jeugdraad? Lees dan snel verder! De jeugdraad zet zich in voor alle kinderen van Best. Dan is het ook logisch dat alle kinderen in de jeugdraad kunnen meedoen. Tot nu toe zaten alleen kinderen van de Bestse basisscholen erin. Dat gaan we veranderen!

Vanaf het komende schooljaar reserveren we één extra plek in de jeugdraad voor kinderen die in Best wonen en buiten Best op school zitten. Zijn er in een jaar meer aanmeldingen, dan loot de burgemeester wie er in de jeugdraad komt. Elke Bestse basisschool vaardigt nog steeds twee leerlingen af uit de groepen 7 en 8.

Hoe meld je je aan?

Zit jij op een school buiten Best, ga je volgend jaar naar groep 7 en wil je graag twee jaar meedoen in de Jeugdraad? Meld je dan aan! Stuur vóór de zomervakantie een berichtje naar jeugdraad@gembest.nl. Vertel hierin wie je bent en waarom je graag in de jeugdraad wilt.

Meer weten over de jeugdraad?

Wil je meer weten over wat de jeugdraad allemaal doet en hoe het werkt? Kijk dan op onze website www.gemeentebest.nl/jeugdraad of check onze socials: jeugdraadbest op Facebook en Instagram.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS