Veiligheid voor iedereen

Dinsdag 8 juni 2021

De gemeente moet een veilige en fijne woonomgeving zijn voor iedereen, ook voor arbeidsmigranten. Daarom voerde onlangs het Kempen Interventie Team een veiligheidsactie uit in het Goodstayhotel op de I.B.C.-weg in Best. Toezichthouders van de gemeente, Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost, de lokale en vreemdelingenpolitie voerden de actie, die rustig en goed verliep, uit. Conclusie was dat de brandveiligheid nog een belangrijk punt van aandacht is. Een van de aanleidingen van de actie waren meldingen. Meldingen die voor de veiligheid van iedereen van groot belang zijn.

Heeft u informatie over mogelijke misstanden of verdachte situaties? Neem dan contact op met de gemeente Best via telefoonnummer 14 0499 of de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Maak dan een melding bij Meld Misdaad Anoniem (M.) via 0800-7000. Alle tips worden vertrouwelijk behandeld.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS