Winkelen op afspraak

Dinsdag 2 maart 2021

Vanaf 3 maart mogen winkels op afspraak klanten ontvangen. Onze Bestse ondernemers krijgen hierdoor iets meer ruimte.

Per verdieping mogen maximaal 2 klanten tegelijk in de winkel zijn. Klanten moeten zich 4 uur van tevoren hebben aangemeld. Een bezoek duurt minimaal 10 minuten. Dit is om te voorkomen dat er toch contacten zijn tussen klanten die elkaar snel afwisselen. Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de mondkapjesplicht, 1,5 afstand, hygi├źnemaatregelen en thuisblijven bij klachten. Met name voor de kleinere winkels biedt dit mogelijk enige uitkomst. Kijk voor meer informatie over winkelen op afspraak op www.rijksoverheid.nl/winkelen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS