Aanslag gemeentelijke belastingen 2021

Dinsdag 12 januari 2021

Eind februari ontvangt u de gecombineerde aanslag gemeentelijke heffingen/WOZ-beschikking 2021. Op dit aanslagbiljet staat wat u (indien van toepassing) dit jaar betaalt aan gemeentelijke belastingen: de WOZ-waarde, de onroerende-zaakbelastingen (OZB), de afvalstoffenheffing, het reinigingsrecht, de rioolheffing en de reclamebelasting.

Digitale aanslag via MijnOverheid

Wilt u uw post van de overheid voortaan digitaal ontvangen? Dat kan met de berichtenbox van MijnOverheid. In uw persoonlijke berichtenbox ontvangt u berichten over bijvoorbeeld gemeentelijke aanslagen, uw toeslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. Ervaar het zelf en meld u voor 31 januari aan met uw DigiD op www.mijnoverheid.nl.

Bent u al aangemeld? Dan ontvangt u de aanslag voor de gemeentelijke heffingen in uw inbox. Heeft u zich niet aangemeld bij MijnOverheid? Dan ontvangt u de aanslag per post.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de gemeentelijke belastingen? Op onze website vindt u veel informatie en kunt u onder andere de WOZ-waarde en het taxatieverslag opvragen, digitaal bezwaar maken en het formulier aanvraag kwijtschelding downloaden. U kunt ons ook bellen op 14 0499.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS