Auto verwijderd aan Handelsweg

Dinsdag 24 november 2020

Aan de Handelsweg ter hoogte van nummer 25 stond een voertuig permanent gestald. Het voertuig betrof een Peugeot Partner met kenteken 12-BJ-JG. Op grond van artikel 5.5 van de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Best is het verboden een voertuig dat rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert op de weg te parkeren.

Vanwege de belangen voor de omgeving en mogelijk vandalisme is besloten om handhavend op te treden. De verblijfsplaats van de eigenaar is bij ons niet bekend. Daarom maken wij via deze publicatie bekend dat op 13 november 2020 bestuursdwang is toegepast en dat het voertuig van de openbare weg is verwijderd. Het voertuig wordt gedurende 13 weken opgeslagen op de werf van de gemeente Best. Tegen betaling van de bestuursdwangkosten kan de eigenaar het voertuigwrak binnen de genoemde termijn ophalen.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS