Bladkorven en bladruimen

Dinsdag 6 oktober 2020

De herfst is ingetreden. Tijdens de periode van bladval vegen we in iedere wijk 3 keer. Daarnaast plaatsen we in de weken van 5 en 12 oktober op diverse plaatsen in Best weer bladkorven. Uitgangspunt is dat de bladkorven op plekken staan vlakbij grote bomen van de gemeente die veel bladoverlast veroorzaken. De bladkorven legen we 1 à 2 keer per week.

Locaties

De locaties van de bladkorven heeft de gemeente in overleg met het GOEB (Gezamenlijk Overleg Erkende Bewonersgroepen) bepaald. Daarbij zijn de verzoeken van bewoners meegenomen. U vindt de lijst met alle locaties op de pagina bladkorven.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0499. Is de korf vol en wilt u dat wij deze tussentijds legen? Belt u dan uiterlijk op donderdag naar het hiervoor vermelde telefoonnummer. Dan maken we de korf dezelfde week nog leeg.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS