Zonnepanelen kopen via de gemeente

Dinsdag 22 september 2020

Best is één van de 12 gemeenten die meedoet aan het zonnepanelenproject De Groene Zone. Woningeigenaren die deelnemen kunnen snel en gemakkelijk zonnepanelen laten plaatsen zonder eigen investering.

Besparen vanaf de eerste maand

Al vanaf de eerste maand heeft u financieel voordeel: de opbrengst is namelijk hoger dan uw maandelijkse aflossing. Daarnaast krijgt u 15 jaar lang garantie.

Online vragenuurtje

Wilt u meer weten over hoe de Groene Zone werkt? Neem dan een kijkje op de website van de Groene Zone. Daar kunt u uzelf ook aanmelden voor een online vragenuurtje en vooraf uw vraag insturen. Eén van de adviseurs beantwoordt alle ingestuurde vragen tijdens het vragenuurtje.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS