Rekenkamercommissie doet onderzoek naar meldingen openbare ruimte

Dinsdag 8 september 2020

Begin 2019 hebben we een verbeteringsslag ingevoerd rond meldingen openbare ruimte. Het is nu eenvoudiger om meldingen te doen via de app (Fixi) en het is als inwoner beter te volgen wat er met uw melding gebeurt. Daarnaast hebben we verschillende acties uitgezet om het proces rond de afhandeling van meldingen te verbeteren. Dit doen we om de openbare ruimte van Best zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Onderzoek rekenkamercommissie

De rekenkamercommissie heeft besloten om een onderzoek te verrichten naar ‘meldingen openbare ruimte’. Het doel van de onderzoeken van de rekenkamercommissie is het functioneren van de gemeente te verbeteren.
Dit onderzoek geeft ons dan ook de kans om te kijken wat we nog meer kunnen doen om onze dienstverlening rondom meldingen openbare ruimte te verbeteren. De rekenkamercommissie wil voor dit onderzoek graag van inwoners horen hoe zij de dienstverlening rond hun meldingen ervaren. Mocht u benaderd worden, dan stellen we het op prijs als u deel wilt nemen aan dit onderzoek.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS