Zwembad De Dolfijn voorlopig niet open

Dinsdag 21 april 2020

In verband met de landelijke maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, blijft zwembad De Dolfijn voorlopig nog dicht. We hebben besloten de verkoop van de abonnementen stop te zetten. Heeft u al een abonnement afgesloten? Dan krijgt u het betaalde bedrag terug. Helaas hebben we niet van iedereen een mailadres en/ of telefoonnummer. Om er zeker van te zijn dat we iedereen spreken, vragen wij u om zelf contact op te nemen als u al een abonnement heeft gekocht. Neem hiervoor contact op met John Bor via ons algemene telefoonnummer 14 0499. Of mail uw contactgegevens naar zwembad@gembest.nl.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS