Wegwerkzaamheden in Best

Dinsdag 8 oktober 2019

Reconstructie Hooiweg

Met ingang van 7 oktober 2019 wordt de Hooiweg gereconstrueerd en ingericht als fietsstraat. De werkzaamheden duren tot 15 november 2019. Het fiets- en autoverkeer wordt omgeleid door middel van een omleidingsroute.

Tijdelijke afsluiting Voorste en Middelste Broekweg

Afgelopen winter zijn in het gebied aan de westzijde van de Kanterseveldenweg werkzaamheden verricht voor de natuurontwikkeling op diverse percelen. In de week van 7 oktober 2019 wordt een verhard wandelpad aangelegd tussen de Koppelstraat en de Achterste Broekweg. Dit wandelpad kruist de Voorste en Middelste Broekweg.
Omdat het materiaal voor het wandelpad moet uitharden is dit gedeelte afgezet met borden en niet toegankelijk voor verkeer. Vanaf de Kanterseveldenweg zijn de Voorste en Middelste Broekweg afgesloten. De percelen aan de Voorste Broekweg zijn bereikbaar via de Broekdijk. De percelen aan de Middelste Broekweg zijn bereikbaar via de Achterste Broekweg. Deze afsluiting duurt van 7 oktober tot en met 28 oktober 2019.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS