Herinnering: aanmelden voor evenementenkalender

Maandag 16 september 2019

Wilt u in 2020 een evenement organiseren? Dan is het verstandig om vóór 1 oktober 2019 het evenement alvast aan te melden voor de evenementenkalender. Dit doet u door een mail te sturen naar vergunningen@gembest.nl. Vermeld de naam van het evenement, de omschrijving, de exacte locatie en de datum of data.

Spreidingsbeleid

Het tijdig melden van het evenement is van groot belang indien er meerdere gegadigden zijn voor een evenement op dezelfde locatie op hetzelfde moment. Het is ook van belang indien het spreidingsbeleid slechts een maximaal aantal evenementen op een evenementenlocatie toestaat. Het aanmelden van een evenement vóór 1 oktober 2019 speelt dan mee in de afwegingscriteria.

Aanvraag evenementenvergunning

Let op: een melding voor de evenementenkalender is geen kennisgeving of aanvraag voor een evenementenvergunning. Deze moet afzonderlijk gedaan worden met inachtneming van de geldende termijnen. Het is ook geen aanmelding voor de evenementenkalender van Best Bijzonder. Deze moet apart gedaan worden bij Best Bijzonder.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS