Diverse activiteiten zwembad De Dolfijn

Dinsdag 20 augustus 2019

Discozwemmen met schatduiken

Op vrijdag 23 augustus is het discozwemmen in. Een DJ draait de nieuwste hits. Het zwembad wordt kleurrijk verlicht. Het discozwemmen is toegankelijk voor jongens en meisjes van 8 tot en met 15 jaar en duurt van 18.30 tot 20.30.

Legitimatie is verplicht!

Neem een geldig legitimatiebewijs mee, want we controleren op leeftijd. De leeftijdsgrens betekent dat ouders/verzorgers hun kind(eren) alleen mogen afzetten en vanaf 20.15 uur weer mogen ophalen. Bij het ophalen van hun kind(eren) mogen de ouders/verzorgers wel kosteloos naar binnen.

Toegang tot het zwembad kan met een zwembadabonnement, een 10 badenkaart, een dagentree van €4,50 of een zwem4daagsekaart. Twijfelt u bij slecht weer of het doorgaat? Dan kunt u bellen naar zwembad De Dolfijn (0499) 360 283

PleinBest zwemfestijn

Zaterdag 24 augustus kun je vanaf 10.00 uur gratis zwemmen in zwembad de Dolfijn! Het festijn duurt tot 12.00 uur. Daarna mag je blijven zwemmen. Er zijn ludieke (water)spelletjes te doen waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Er is een loterij voor de aanwezige ouders
waarmee ook prijzen te winnen zijn. Verder in de ochtend gratis koffie, thee en ranja voor groot en klein.Vooraf opgeven is niet nodig. De activiteiten zijn voor iedereen van 6 tot 60+.

Het zwemfestijn is mogelijk gemaakt door giften van enkele Bestse ondernemers, de medewerkers van zwembad de Dolfijn en de vrijwilligers van PleinBest.

Meer weten?

Neem dan contact op met PleinBest via www.pleinbest.nl.

Zwemmen met je hond

Op zondag 1 september kunt u van 17.00 tot 18.00 uur gratis komen zwemmen met uw hond. Alleen honden worden toegelaten.

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS