Werkzaamheden Veldweg Best

Woensdag 7 september 2022

Van 9 september tot half november vinden er werkzaamheden aan de Veldweg plaats. Er worden nieuwe kabels gelegd naar het verdeelstation en het riool wordt vervangen. Hiervoor sluiten we de Veldweg af. Dit gebeurt in verschillende fases om ervoor te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk bereikbaar blijft.

1e fase

Van 9 t/m 18 september wordt de Veldweg afgesloten vanaf de Oirschotseweg tot en met het 1e kruispunt op de Veldweg. U kunt het gezondheidscentrum dan niet meer via deze kant bereiken. Om het gezondheidscentrum te bereiken kunt u rijden via een tijdelijke inrit die we op de Ringweg maken.

De overige woningen op de Veldweg zijn gedurende deze periode te bereiken via de Koppelboor.

2e fase

Van 19 september tot half november sluiten we de gehele Veldweg af. Hier worden nieuwe kabels gelegd en leggen we ook nieuwe riolering. Het gezondheidscentrum blijft bereikbaar via de tijdelijke inrit aan de Ringweg. Ook voor de andere woningen geldt dat ze deze inrit kunnen gebruiken. Alleen is er na het gezondheidscentrum geen doorgang meer voor hulpdiensten en deze zullen te voet verder moeten.

Voor de woningen Veldweg 14 en 16 geldt dat deze bereikbaar zijn via de Koppelboor. Bekijk meer informatie over wegwerkzaamheden in Best.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS