Is een coronatoegangsbewijs nodig in het gemeentehuis of Bestwijzer?

Vrijdag 24 september 2021

Per 25 september geldt dat u een coronatoegangsbewijs nodig hebt als u horeca bezoekt, naar een evenement gaat of de bioscoop bezoekt. U hoeft dan geen 1,5 meter afstand te houden.
Als u naar het gemeentehuis komt voor een afspraak of het regelen van een document, dan heeft u geen coronatoegangsbewijs nodig. Dit geldt ook voor Bestwijzer. Bent u uitgenodigd voor een receptie of jubileum in het gemeentehuis of Bestwijzer? Dan is er wel een coronatoegangsbewijs nodig.

Coronatoegangsbewijs

Een coronatoegangsbewijs is een QR-code (digitaal of op papier) van uw vaccinaties, negatieve PCR-test of herstelbewijs. Let op: het gele boekje is geen geldig toegangsbewijs. Alle informatie over het coronavirus en maatregelen vindt u op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS