Burgemeester Ubachs ambassadeur van de Goede Doelen Week Best

Maandag 13 september 2021

“Ik ben blij dat er een groep bewoners het initiatief genomen heeft voor de organisatie van een Goede Doelen Week in Best. Ik ken vanuit de gemeente waar ik eerder werkte de werkwijze. Daarom was ik meteen enthousiast en wil ik  in de gemeente Best als ambassadeur optreden. Ik roep alle Bestenaren op om komende weken de collectant gastvrij te woord te staan en mee te doen. Zo maken we samen de Goede Doelen Week Best tot een succes!”

Maandag 20 t/m zaterdag 25 september 2021 is de 1e collecteronde. De collectant komt bij u aan de deur, geeft uitleg en overhandigt het invulformulier.

In de week daarna, van maandag 27 september t/m zaterdag 2 oktober 2021, komt de collectant nog een keer om de retourenvelop op te halen.

Oudere berichten lezen in het archief

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS-reader nodig. Via een RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Nieuwsarchief in RSS