Kansen voor sport & bewegen in Best met Lokaal Sportakkoord

Dinsdag 26 november 2019

Er zijn kansen voor sport & bewegen in Best! SSNB (Sportservice Noord Brabant) gaat in samenwerking met o.a. gemeente Best een Lokaal Sportakkoord realiseren.

Wat houdt een Lokaal Sportakkoord in?

In een Lokaal Sportakkoord maken organisaties afspraken over hoe zij met elkaar de ambities voor en/of met sport & bewegen in Best kunnen realiseren. Het gaat daarbij om sport- en beweegaanbieders, zorg, welzijn, onderwijs, kinderopvang, overige maatschappelijke partners, het bedrijfsleven en de gemeente. Er wordt niet alleen gekeken naar sport als doel, maar ook hoe sport als middel ingezet kan worden om een bijdrage te leveren aan sociaal maatschappelijke uitdagingen.

Startbijeenkomst op dinsdag 3 december: doet u ook mee?

Een belangrijke factor voor de realisatie van een succesvol Lokaal Sportakkoord is actieve deelname van een grote groep partners uit diverse sectoren. Daarom nodigen wij, namens SSNB, alle sport- en beweegaanbieders, het brede maatschappelijke middenveld, bedrijfsleven en alle inwoners die graag meedenken over sport & bewegen in Best, van harte uit voor de startbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het Sportakkoord voor Best, de weg er naar toe en wat de inbreng van partners kan zijn. Ook komt aan bod welke kansen dit akkoord biedt. Zo is er bijvoorbeeld een landelijk uitvoeringsbudget en zijn er diverse ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar. Deze bijeenkomst is ook bedoeld voor het ophalen van input bij alle aanwezigen (hiervoor hoeft u overigens niets voor te bereiden).

Wat: startbijeenkomst Lokaal Sportakkoord Best
Wanneer: dinsdag 3 december 2019
Tijd: aanvang 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Waar: Jovo’s Sportcafé (sporthal Naestenbest), Prinses Beatrixlaan 27 in Best
Wie: sport- en beweegaanbieders, maatschappelijke partners, bedrijfsleven en iedereen die zich betrokken voelt
Aanmelden: uiterlijk 28 november via www.ssnb.nl/sportakkoord-best
(we juichen het toe als u met meerdere vertegenwoordigers van één organisatie komt.)

Meer informatie

Voor meer informatie check de website www.ssnb.nl/sportakkoord-best of neem contact op met
Sportformateur Miriam van Moll via mail: m.v.moll@ssnb.nl of telefoon: 06 20 49 19 09.