Gemeente Best niet meer bereikbaar via WhatsApp

Dinsdag 26 november 2019

Vanaf maandag 2 december is het niet meer mogelijk om in contact te komen met de gemeente via WhatsApp. Dit heeft te maken met nieuwe regelgeving vanuit WhatsApp. Overheidsorganisaties mogen door de nieuwe regels geen gebruik meer maken van het platform. Wethouder Stan van der Heijden: ‘WhatsApp was een goede toevoeging aan onze dienstverlening. We betreuren het dat we afstand moeten doen van dit kanaal. Misschien is het in de toekomst weer mogelijk. We houden de ontwikkelingen nauw in de gaten’. Natuurlijk kunt u ons nog steeds bereiken via alle andere kanalen.

Andere kanalen

U kunt met ons in contact komen via het algemene telefoonnummer 14 0499. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@gemeentebest.nl. Op social media zijn wij te bereiken via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. Via deze kanalen kunt u ons eventueel ook privé berichten sturen.