Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Inloopavond ontwerpbestemmingsplan ‘Raadhuisplein ongenummerd’

Dinsdag 29 oktober 2019

Van 30 oktober tot en met 10 december ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Raadhuisplein ongenummerd’ ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld voor de realisatie van 16 appartementen aan het Raadhuisplein ongenummerd. In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Inloopavond

Op woensdag 20 november van 19.00 tot 20.00 uur organiseren wij een inloopbijeenkomst in zaal 0.1 van de Cultuurbank, Raadhuisplein 30B. Op deze avond kunt u binnenlopen om uw vragen over deze ontwikkeling te stellen. Een medewerker van de gemeente en de initiatiefnemer van de ontwikkeling zijn aanwezig om de vragen te beantwoorden.

Vragen

Heeft u nog vragen over de inloopavond? Dan kunt u contact opnemen met W. Ansems via telefoonnummer 14 0499.

Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig