Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Tijdelijke afsluiting Molenstraat

Dinsdag 17 september 2019

Vanaf maandag 23 september is een deel van de Molenstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. We starten die dag met de herinrichting van deze straat. Naast het maken van groenvakken en parkeervakken, krijgt de Molenstraat ook een nieuwe laag asfalt met fietsstroken. De nieuwe inrichting wordt in twee fasen gedaan om de overlast voor aanwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de werkzaamheden van de eerste fase is de Molenstraat afgesloten tussen de Molenwiek en het Heilig Hartplein voor het doorgaande verkeer. Voor het bestemmingsverkeer worden omleidingen ingesteld.
Deze werkzaamheden duren volgens planning tot medio oktober. Daarna wordt de Molenstraat afgesloten tussen de Molenwiek en de toegang naar het P+R terrein bij het station. Medio november zijn de werkzaamheden, als het weer het toelaat, afgerond.

Overlast

Wij begrijpen dat u overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanwonenden ontvangen een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden.

Nieuwsarchief in RSS

Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht
Sluit het menu