Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Best bestaat 200 jaar. Dat wordt met alle Bestenaren gevierd

Dinsdag 2 juli 2019

We zien veel reacties op de aankondiging van het evenement. We zien dat het soms wat verwarrend is, waar u met uw reactie of vragen terecht kunt. En dat begrijpen we. Hieronder leest u nog eens hoe het zit.

Uitnodiging

Op 16, 17 en 18 augustus vindt het festival Alaparada plaats. De uitnodigingen zijn verstuurd. U heeft hem al ontvangen of ontvangt de uitnodiging uiterlijk morgen, 3 juli.
Heeft u de uitnodiging morgen (nog) niet ontvangen? Dan kunt u aan de balie van de gemeente terecht voor uw unieke kortingscode. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen! Dit geldt ook voor Bestenaren die aangegeven hebben dat hun gegevens niet aan derden verstrekt mogen worden. Bent u na 15 juni in Best komen wonen? Ook dan kunt u voor de unieke kortingscode bij de balie van de gemeente terecht.

Organisatie van het festival

Het festival wordt georganiseerd door de Alaparada-organisatie. Heeft u vragen over het festival? Vragen over het programma of andere inhoudelijke vragen? Stel deze dan aan Alaparada. U kunt hen bereiken via www.alaparada.nl of via Facebook. U kunt ook mailen naar info@alaparada.nl.
De gemeente is inhoudelijk niet betrokken bij het festival en kan uw vragen over de organisatie van het festival daarom niet beantwoorden.

Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig