Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

(Digitale) aanslag gemeentebelastingen 2019 via MijnOverheid

Dinsdag 11 juni 2019

Eind februari heeft de gemeente Best de jaarlijkse aanslag gemeentebelastingen verstuurd. Als u zich hiervoor vóór 1 februari heeft aangemeld bij MijnOverheid, ontvangt u de aanslag alleen digitaal in de Berichtenbox. Denkt u dat u dit jaar geen aanslag heeft ontvangen? Controleer dan ook even de Berichtenbox. Wist u dat u kunt instellen dat u een e-mail ontvangt als er nieuwe berichten voor u klaarstaan?

Alleen als u dat in de Berichtenbox in MijnOverheid hebt ingesteld, ontvangt u een e-mail die u laat weten dat er een aanslag klaar staat. Dus stel uw Berichtenbox goed in, zodat u de belastingaanslag niet mist.

Instellingen Berichtenbox aanpassen

• Log in op MijnOverheid met uw DigiD.
  • Kies in de Berichtenbox bij Instellingen de rubriek Meldingen. Zet 'Melding bij een nieuw bericht in de Berichtenbox' op AAN. U ontvangt dan e-mails als er nieuwe berichten in uw Berichtenbox staan.
  • Zet ook 'Herinneringen van nog niet gelezen berichten in de Berichtenbox' op AAN.
  • Controleer of het door u ingevoerde e-mailadres nog klopt.

Nieuw: de Berichtenbox app

Post van de overheid kunt u ook op uw smartphone of tablet ontvangen via de Berichtenbox app. De app is geschikt voor iOS (Apple) en Android en geeft een seintje als er post is. U kunt dan met een pincode inloggen en uw berichten lezen, zonder dat u de website van MijnOverheid hoeft te openen. De app kan berichten ook doorsturen naar een ander e-mailadres.

Automatische incasso

Via automatische incasso kunt u uw aanslag in maximaal tien termijnen betalen. U hoeft dan zelf geen betaaltermijnen in de gaten te houden, de betaling gaat vanzelf. Dit kunt u online regelen. Kiest u niet voor automatische incasso? Dan kunt u binnen MijnOverheid de aanslag ook met iDEAL betalen.

Meer weten?

Neem contact met ons op via info@gemeentebest.nl of bel telefoonnummer 14 0499.

Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig