Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gewijzigde openingstijden

Dinsdag 28 mei 2019

• In verband met Hemelvaart zijn het gemeentehuis, de gemeentewerf en Bestwijzer op 30 en 31 mei niet geopend. Op maandag 3 juni zijn we u graag weer van dienst. De Milieustraat is op donderdag 30 mei ook gesloten, maar is op vrijdag en zaterdag gewoon geopend.
  • Op donderdag 6 juni zijn het gemeentehuis en de gemeentewerf de hele dag niet geopend. Op vrijdag 7 juni zijn we u graag weer van dienst. Bestwijzer en de Milieustraat zijn op donderdag 6 juni gewoon geopend.
  • In verband met Pinksteren zijn het gemeentehuis, de gemeentewerf, de Milieustraat en Bestwijzer op maandag 10 juni niet geopend. Er is ook géén avondopenstelling. Wij zijn u vanaf dinsdag 11 juni weer graag van dienst.

U kunt veel gemeentelijke producten of diensten wel via onze website aanvragen. Die is uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig