Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Unieke afvalbakken op sportterreinen

Vrijdag 24 mei 2019

Anne en Lieve uit het meidenteam MO13-1 van Voetbalvereniging Best Vooruit uit Best hebben de ontwerpwedstrijd over zwerfafval gewonnen die de gemeente Best eind vorig jaar uitschreef.

De ontwerptekeningen van de winnaars zijn afgelopen woensdagavond onthuld als opvallend design op twee afvalbakken bij het verzamelpunt op het sportpark en bij de bekende hockeyboom in de wijk Heuveleind.

Anne en Lieve mochten samen de twee afvalbakken onthullen. Dat deden zij in het bijzijn van de familie, teamleden en wethouder Rik Dijkhoff.Wethouder Rik Dijkhoff complimenteerde de twee winnaars. “De ontwerpen zijn opvallend, creatief en uniek”. Niemand kan deze twee afvalbakken missen en deze gaan bijdragen aan de vermindering van zwerfafval op deze twee locaties!
Inmiddels heeft de gemeente meer van deze unieke afvalbakken geplaatst.

Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig