Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Definitieve verplaatsing weekmarkt

Dinsdag 14 mei 2019

Vanaf zaterdag 25 mei 2019 krijgt de weekmarkt een nieuwe locatie. Op een gedeelte van de huidige locatie start de bouw van een nieuw horeca appartementencomplex naast het gemeentehuis.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Gedeeltelijke afsluiting Hoofdstraat

Als gevolg van de verplaatsing van de weekmarkt wordt vanaf 25 mei wekelijks op zaterdag van 05.00 tot 14.30 uur de Hoofdstraat gedeeltelijk afgesloten. Het is dan niet mogelijk om de Hoofdstraat in te rijden vanaf hoek Oranjestraat/ Nieuwstraat/Raadhuisplein en Hoofdstraat. Het is wel toegestaan om de Hoofdstraat in te rijden vanaf de hoek Hoofdstraat/Nazarethstraat. Alle parkeerplaatsen die binnen deze zone vallen, zijn bereikbaar.

Vragen

Voor vragen over (verplaatsing van) de weekmarkt kunt u contact opnemen met de marktmeester, Peter Damen, bereikbaar op telefoonnummer (06) 11 22 75 50.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Best via het algemene telefoonnummer.