Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Praktijkdag ’Best blauw’

Dinsdag 7 mei 2019

Dinsdag 14 mei vindt in Best een Praktijkdag ’Best blauw’ plaats. Dit is een oefendag voor studenten van de opleiding Handhaving, Toezicht en Veiligheid van het Summa College in Eindhoven. De activiteiten vinden plaats in het centrum. Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) uit de Kempen bieden tegenspel. Denk hierbij aan situaties met diefstal en overlast. Schrik dus niet meteen als u ‘getuige’ bent van een aanhouding. Het doel van deze dag is om studenten zo goed als mogelijk voor te bereiden op hun examen.

Vragen? Neem dan contact op met de BOA’s van de gemeente Best. Zij zijn bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente: 14 0499. Een e-mail of bericht via Whatsapp kan natuurlijk ook: info@gemeentebest.nl of 06 22382449.