Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Uitreiking jeugdlintje

Dinsdag 16 april 2019

De Jeugdraad van de gemeente Best reikt ook dit jaar weer het jeugdlintje uit. Op 15 april ontvingen Mats Keulstra (15) en Jasper Versteegh (14) een lintje uit handen van burgemeester Hans Ubachs. De uitreiking vond plaats op het Heerbeeck College.

Mats Keulstra

Mats is zeer actief betrokken bij de atletiekvereniging Generaal Michaëlis in Best. Naast school, waar Mats dit jaar eindexamen mavo doet, en zijn eigen sportcarrière geeft Mats ook nog twee keer per week training aan de jeugd pupillen A. Dit doet hij met veel overgave en inzet. Hij is er altijd. Zelfs bij wedstrijden is hij er altijd bij om tips te geven en aan te moedigen.
Mats is niet alleen een goed voorbeeld en een bron van inspiratie voor de jeugd van de atletiek vereniging, maar hij is ook echt een hele goede coach en trainer.

De Jeugdraad vindt dat Mats een jeugdlintje verdient omdat hij al lange tijd als vrijwilliger betrokken en actief is bij atletiekvereniging Generaal Michaëlis in Best.

Jasper Versteegh

Jasper is al enkele jaren actief bij voetbalvereniging Best Vooruit. Hij is keeper - speler van de JO14-1 en daarnaast zet Jasper zich uitgebreid in als vrijwilliger van deze vereniging. Dit doet hij op verschillende manieren.
Hij is al een aantal jaar als scheidsrechter actief bij het fluiten van de jeugd en volgt hiervoor ook cursussen bij de KNVB. Veel zaterdagen is hij ’s ochtends vroeg al op het voetbalveld te vinden in zijn grijze scheidsrechters tenue. Jasper is ook al een paar keer ingezet als grensrechter bij wedstrijden van de hogere teams. Hij heeft ook al een paar wedstrijden mogen fluiten bij PSV. Bij toernooien van de jeugd is Jasper ook altijd actief als scheidsrechter.
Jasper geeft sinds een paar jaar training aan de mini’s als hulptrainer. Jasper is er altijd. Hij is enthousiast en fanatiek. Hij gaat op een hele leuke manier met de kleintjes om en weet hen enthousiast te maken en te houden voor het voetballen.

De Jeugdraad vindt dat Jasper een jeugdlintje verdient omdat hij al lange tijd als vrijwilliger betrokken en actief is bij voetbalvereniging Best Vooruit.

Foto's: Groeiend Best