Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Winnaars Afvalbingo ontvangen prijs

Vrijdag 29 maart 2019

Tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart konden deelnemers een heuse Afvalbingo spelen op basis van het aantal ingezamelde en gevulde vuilniszakken vol zwerfafval. Mede dankzij de feestelijke Afvalbingo was de opschoonactie erg succesvol. Alle kinderen met een volle bingokaart werden beloond met een uniek en milieuvriendelijke prijs. Op vrijdag 29 maart reikte burgemeester Hans Ubachs geldprijzen uit aan de drie prijswinnaars.

1. Bewonersoverleg Best Oost
2. Jagersvereniging Best
3. Basisschool Immanuël

Jonge afvalhelden in actie!

In de week vóór de Landelijke Opschoondag kwamen al honderden leerlingen van Basisschool Immanuël en Kindcentrum De Kiezel in actie om zwerfafval rondom de scholen op te ruimen. Dankzij hen was geen plastic zakje, sigarettenpeuk, plastic flesje, snoeppapiertje of blikje veilig.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu