Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Prikkelarme kermis zoekt vrijwilligers

Vrijdag 29 maart 2019

De kermis zorgt bij veel volwassenen en kinderen voor veel plezier. De meesten genieten ervan. Zij gaan een attractie in, lopen rond en genieten van de sfeer, eten en drinken iets en hebben geen moeite met de geluiden, de muziek en de lichteffecten die bij de kermis horen.

Prikkelarme kermis

Toch is een kermisbezoek niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld voor mensen met autisme, epilepsie of ADHD. Zij mijden vaak de kermis juist vanwege de geluiden en lichteffecten. Daarom organiseert Kermis Best ook dit jaar een prikkelarme kermis. Kinderen en volwassenen, die anders geen plezier beleven aan de kermis, kunnen nu wel genieten van de kermis.

De prikkelarme kermis is op zaterdag 6 juli a.s. van 11.00 uur tot 13.00 uur. Er is zo min mogelijk rook en licht(flitsen) te zien en de muziek is gedempt (minder dan 35 decibel). De bezoekers krijgen ruim de tijd om in en uit de attractie te stappen. De draaisnelheid is indien mogelijk aangepast.

Oproep vrijwilligers

De organisatie zoekt vrijwilligers die op zaterdag 6 juli a.s. tijdens de prikkelarme kermis willen helpen. We zoeken onder andere mensen die kunnen assisteren bij het in- en uitstappen. Bent u minimaal 18 jaar en wilt u graag twee uurtjes helpen? Stuur dan een e-mail naar b.van.gool@gembest.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer en leeftijd. Degenen die zich aanmelden, ontvangen in mei meer informatie.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu