Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Zwembad De Dolfijn vanaf zaterdag 20 april weer open

Dinsdag 26 maart 2019

Zaterdag 20 april start weer het seizoen voor openluchtzwembad ‘De Dolfijn'. Vanaf dat moment tot en met 1 september kunt u buiten zwemmen. Vanaf maandag 1 april start de voorverkoop. Bekijk nu de tarieven voor 2019. Het afsluiten van een abonnement kunt u vanaf 1 april zelf online regelen. Regelt u het abonnement toch liever aan de balie in het gemeentehuis? Maak dan tijdig een afspraak.

Openingstijden zwembad

Net als de afgelopen jaren zijn de openingstijden van het zwembad afhankelijk van het weer. In principe is het zwembad iedere dag geopend van 10.30 tot 16.00 uur. Maar bij mooi weer kunnen de openingstijden aangepast worden. Voor actuele informatie over de openingstijden kunt u bellen naar het zwembad: (0499) 360 283.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu