Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Vragenuurtje verbreding A58 Best

Dinsdag 12 maart 2019

De geplande verbreding van de A58 tussen Eindhoven en Tilburg heeft veel gevolgen voor de omgeving. Zo moeten viaducten over de A58 worden verhoogd en verbreed en worden toe- en afritten van en naar de snelweg aangepast. Om de verbreding mogelijk te maken vinden ook werkzaamheden plaats aan de A2 ten zuiden van het Wilhelminakanaal (richting knooppunt Ekkersweijer en Batadorp).

De aanpassing van de A58 levert veel vragen op bij omwonenden van de snelweg. Zowel vragen over de verbreding van de A58 als vragen over de lokale verkeerssituatie.

Vragenuurtje

Graag stellen wij u in de gelegenheid om deze vragen te stellen. Daarom organiseert Rijkswaterstaat samen met de gemeente Best een vragenuur in het gemeentehuis van Best. Dit vragenuur vindt plaats op maandag 25 maart tussen 17.00-19.00 uur. Tijdens dit inloopmoment kunt u de ontwerptekening bekijken en uw vragen stellen over de verbreding van de A58. Omgevingsadviseurs van Rijkswaterstaat en een beleidsmedewerker van de gemeente Best staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Digitaal platform

Bent u niet in de gelegenheid om naar dit vragenuurtje te komen, maar heeft u wel een vraag of opmerking? Alle belangstellenden en omwonenden van de wegverbreding A58 kunnen ook hun vragen en/of reacties plaatsen op de kaart van het digitale platform InnovA58 (www.InnovA58.nl/denkmee). Of u kunt een mail sturen naar: innova58@rws.nl.

Geluidsmaatregelen

Rijkswaterstaat organiseert in april twee informatiebijeenkomsten over de wegverbreding van de A58 tussen Eindhoven en Tilburg en de daarvoor benodigde geluidsmaatregelen. Meer informatie hierover vindt u op www.innova58.nl.