Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Hoorzitting OCBB

Dinsdag 12 maart 2019

Op maandag 18 maart om 18.30 uur vindt er een hoorzitting plaats van de kamer Grondgebiedzaken van de Onafhankelijke Commissie voor de Behandeling van Bezwaarschriften.

Agenda

Het volgende bezwaarschrift wordt die avond behandeld:

18.30 uur:
Het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 27 november 2018, waarbij besloten werd tot het afwijzen van het verzoek om handhaving op het adres aan de Sint Odulphusstraat 14 in Best.

Meer informatie

De hoorzitting is openbaar en vindt plaats in spreekkamer 0.02 van het gemeentehuis. Voor nadere informatie, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur terecht bij mevrouw G. van Eck van Intern Advies, Juridische Zaken. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0499) 360216.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu