Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Start 40 dagen zonder alcohol: ga de uitdaging aan!

Dinsdag 5 maart 2019

Bij carnaval hoort voor de meeste mensenĀ een biertje of wijntje. Maar ook dat glaasje wijn bij het eten, dat biertje na het sporten. Het drinken van alcohol is vaak een gewoonte. 40 Dagen zonder alcohol laat zien wat het met u doet wanneer u een maand lang geen alcohol drinkt.
Het gaat er niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om uw alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Doel is dat u zich meer bewust wordt van de keuze die u kunt maken om wel of geen alcohol te drinken. U doorbreekt patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Mogelijke positieve effecten kunnen zijn dat u zich fitter en scherper voelt, beter slaapt, afvalt en een betere huid krijgt.

Net als andere jaren roepen we u ook dit jaar op om de uitdaging aan te gaan en 40 dagen geen alcohol te drinken. Start op 6 maart 2019 met 40 dagen zonder alcohol en ervaar wat dit voor u betekent!

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu