Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Kom ook in actie tijdens de Landelijke Opschoondag op 23 maart 2019!

Vrijdag 1 maart 2019

Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag! In de gemeente Best zal er op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Jong en oud, verenigingen, sportclubs... iedereen is welkom! Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Best en De Bries.

Landelijke Opschoondag 2019

Gemeente Best ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Willen jij en je buren,  collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect. Meld je dan aan voor deze opschoonactie via https://debries.eu/acties/lod2019-best.

Niet vies van een dubbele beloning?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles: Alle deelnemende groepen maken kans op fantastische prijzen!

Enthousiast geworden?

Kom in actie en meld je aan op https://debries.eu/acties/lod2019-best. Je hebt nog voldoende tijd om buren, vrienden, collega’s, leerlingen of familie enthousiast te maken om mee te doen.

Hulp nodig? 

We kunnen je ondersteunen met promotiematerialen om je hierbij te helpen.

Geen groep?

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer of sluit bij een groep aan.

Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!

Landelijke Opschoondag
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu