Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Bijeenkomst over subsidieregelingen

Dinsdag 12 februari 2019

De gemeente heeft meerdere regelingen voor het verstrekken van subsidies. Er zijn bijvoorbeeld subsidies voor muziek- dans- en dramaonderwijs, amateurkunsten, sport, toerisme en recreatie en vrijwilligersorganisaties Wmo. Deze regelingen gaan we aanpassen. Op donderdag 28 februari organiseren wij hierover een bijeenkomst.

Uitgangspunten bekend

De gemeenteraad heeft in 2018 een uitgangspuntennotitie vastgesteld. Het doel is dat de subsidieprocedures eenvoudig en transparant zijn en er maximaal wordt bijgedragen aan het bereiken van onze beleidsdoelen. Er is geen sprake van een bezuinigingsopdracht. Het beschikbare budget blijft hetzelfde, maar de regels voor het verdelen ervan wijzigen.

Opzet bijeenkomst

We organiseren op donderdag 28 februari om 19.30 uur in het gemeentehuis een bijeenkomst over het aanpassen van de subsidieregelingen. Tijdens de bijeenkomst leggen we uit waarom de subsidieregelingen aangepast worden en hoe we dat aanpakken. Vervolgens gaan we hierover samen met u in gesprek. De informatie die we van u krijgen, gebruiken we bij het aanpassen van de subsidieregelingen.

Iedereen is van harte welkom!

Ook organisaties die nu geen subsidie ontvangen: meld u uiterlijk 20 februari aan via info@gemeentebest.nl. In de mail graag vermelden namens welke organisatie en met hoeveel mensen u komt. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.