Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied 6 februari ter inzage

Maandag 4 februari 2019

Voor het buitengebied van Best is een nieuw bestemmingsplan in ontwikkeling. Het voorontwerp bestemmingsplan is gereed en ligt vanaf woensdag 6 februari ter inzage in het gemeentehuis. Ook voor de documenten die aan het nieuwe bestemmingsplan zijn gekoppeld start vanaf dat moment de inzagetermijn.

Kijk voor meer informatie over het bestemmingsplan, de documenten en de inspraakprocedure op www.gemeentebest.nl/bestemmingsplan-buitengebied.

Inloopbijeenkomsten

We organiseren twee inloopbijeenkomsten waar u alle documenten kunt inzien. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen. We nodigen u van harte uit om hiervan gebruik te maken.
De inloopbijeenkomsten zijn op:

• Maandag 11 februari - van 16.00 tot 20.00 uur in buurthuis Aarle (D’n Herd), Kapelweg 26A.
  • Woensdag 13 februari - van 16.00 tot 20.00 uur in buurthuis O.V.S., Steenovenseweg 1A.