Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Ontvangst sportkampioenen: Kent u een sportkampioen uit 2018?

Maandag 4 februari 2019

Het college van burgemeester en wethouders nodigt de sportkampioenen van 2018 (1e, 2e, en 3e plaats) uit op het gemeentehuis om ze gezamenlijk tijdens een feestelijke bijeenkomst in het zonnetje te zetten. Deze bijeenkomst vindt in het voorjaar van 2019 plaats.

Voorwaarden

Het gaat om mannen, vrouwen en kinderen die Nederlands-, Europees-, Wereld-, of Olympisch kampioen zijn geworden in een bepaalde sport, in de ruimste zin van het woord. Het gaat om professionele- en recreatieve sporten. Voorwaarde is wel dat de sportkampioen in Best woont.

Aanmelden? Doe dit voor 1 maart!

Bent u of kent u een sportkampioen uit 2018? Meld deze dan vóór 1 maart aan. Dit kan per e-mail via m.langenberg@gembest.nl. U kunt ook een brief sturen onder vermelding van ‘Sportkampioenen 2018’: Gemeente Best – T.a.v. M. Langenberg, Antwoordnummer 6 – 5680 VB Best (geen postzegel nodig).

De sportkampioenen ontvangen op een later moment een uitnodiging voor de ontvangst door de wethouder Sport.