Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

De Jeugdraad reikt ook in 2019 weer het jeugdlintje uit!

Donderdag 17 januari 2019

Het jeugdlintje is een onderscheiding die elk jaar een week voor Koningsdag wordt uitgereikt aan 1 of meer kinderen / jongeren die een 'uitzonderlijke daad' hebben verricht. Zij moeten wel aan een aantal criteria voldoen.

Criteria

Het jeugdlintje is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 18 jaar die in Best wonen. De prestatie moet een positief effect hebben op zijn/haar omgeving zoals bij de (sport)club, op school of door mantelzorg. Het kan gaan om een éénmalige 'heldendaad', maar ook om jeugdigen die ten minste een half jaar actief zijn voor een goed doel. Een jury kiest op basis van die criteria een winnaar.

Hoe nomineert u?

Nomineren kan door personen vanaf 19 jaar. Een nominatie moet uiterlijk op 15 februari van het jaar van uitreiking binnen zijn. Dit kan per e-mail aan jeugdraadbest@gmail.com  of door het aanmeldformulier in te leveren bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1.

Meer informatie

Voor meer informatie over het nomineren, het reglement en het aanmeldformulier verwijzen wij u naar de website van de jeugdraad: www.gemeentebest.nl/jeugdraad.

Geen internet?

Als u niet over internet beschikt, kunt u de aanmeldformulieren ook afhalen bij de receptie van het gemeentehuis.

Ssst! Als u iemand nomineert moet dat strikt geheim blijven voor de kandidaat!