Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Inschrijving horecapunt Kermis Best 2019

Vrijdag 11 januari 2019

Van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 juli is Kermis Best. Op een gedeelte van het Raadhuisplein is ruimte gereserveerd voor een horecapunt met terras. Horecaondernemers kunnen zich inschrijven met een duidelijk plan. We geven de voorkeur aan lokale horecaondernemers, mits aan de voorwaarden wordt voldaan.

Voorwaarden en inschrijven

Bent u geïnteresseerd in het horecapunt? Lees dan de voorwaarden en uitgangspunten op de pagina Kermis. Bij de beoordeling van de inschrijvingen kijken we naast het plan ook naar de kwaliteit en uitstraling, de wijze van exploitatie en de hoogte van de geboden pachtsom.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu