Wat vindt u van onze website?

• Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Ontwerpwedstrijd voor afvalbakken rondom het sportpark

Vrijdag 28 december 2018

Naast de sportieve competitie is voor de jeugdleden van hockeyclub MHC Best en voetvalvereniging Best Vooruit ook een creatieve competitie opgezet. De sportclubs en de gemeente willen samen met de jeugd het zwerfafval op en rondom het sportterrein aan de Sportlaan aanpakken. Hiervoor stelt de gemeente afvalbakken beschikbaar die verfraaid worden met unieke ontwerpen van jeugdleden van de sportclubs.

Creatieve competitie

Alle jongeren van MHC Best en Best Vooruit kunnen een ontwerp maken met een boodschap om zwerfafval te voorkomen. Uit alle inzendingen kiezen we meest originele ontwerpen. Deze ontwerpen komen uiteindelijk op de afvalbakken op en rondom het terrein aan de Sportlaan. De sportclubs en de gemeente willen hiermee alle leden en bezoekers aansporen om afval in deze bijzondere afvalbakken te gooien.

Doe ook mee!

Ben jij jeugdlid van hockeyclub MHC Best of voetvalvereniging Best Vooruit? En wil jij ook graag jouw ontwerp op de afvalbakken terugzien? Doe dan mee met deze ontwerpwedstrijd. Tot en met maandag 7 januari heb je de tijd om aan het unieke ontwerp te werken. Deze kun je inleveren in de kantine van jouw sportclub. Meer informatie over deze ontwerpwedstrijd kun je opvragen bij Ellen van Maasakkers via
e-mailadres: info@debries.eu.