Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Installatie Hans Ubachs als burgemeester van Best

Dinsdag 4 december 2018

Op dinsdag 11 december 2018 is de installatie van J.G.M.T. (Hans) Ubachs als burgemeester van Best. Op donderdag 13 december kunt u onder het genot van een drankje en hapje kennismaken met de nieuwe burgemeester. U bent van harte welkom tijdens zijn receptie van 17.30 tot 19.30 uur in het gemeentehuis, Dorpsplein 2 in Best.

De officiƫle installatie vindt plaats tijdens een (openbare) buitengewone raadsvergadering op 11 december 2018. Er is maar beperkte ruimte in de raadzaal, gereserveerd voor familie en genodigden. U bent natuurlijk van harte welkom. U kunt de vergadering dan bijwonen via een scherm in een andere ruimte van het gemeentehuis.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu