Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

10-14 december: tijdelijke afsluiting deel Spoorweglaan

Dinsdag 4 december 2018

Vanaf maandag 10 december is de Spoorweglaan afgesloten voor het doorgaande verkeer. We starten die dag met het aanbrengen van een verkeersdrempel in de Spoorweglaan ter plaatse van de nieuwe aansluiting van nieuwbouwplan Parkwachters 

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de werkzaamheden is de Spoorweglaan afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Parkwachters, Beuk en Berk zijn bereikbaar via de Hoofdstraat. De werkzaamheden duren in maximaal één week. Uiterlijk vrijdag 14 december ronden we de werkzaamheden af.

Overlast

Wij begrijpen dat u mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle direct aanwonenden ontvangen een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu