Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Maandag 3 december landelijk controlebericht NL-Alert

Maandag 26 november 2018

Maandag 3 december om 12.00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Ontvangt u het controlebericht op uw mobiel? Dan weet u dat uw telefoon juist is ingesteld. Nieuw is dat NL-Alert uitbreidt naar aanvullende kanalen om zoveel mogelijk mensen te informeren en te alarmeren bij een ramp in de omgeving. Zo is NL-Alert vanaf 3 december ook te zien op veel digitale vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro. Het is de eerste keer dat het controlebericht op vertrekborden wordt getoond.

Om het NL-Alert controlebericht aan te kondigen, start vandaag een landelijke publiekscampagne. Bij een ramp bij u in de buurt, kan de overheid u via NL-Alert informeren en alarmeren. Op uw mobiel en digitale vertrekborden bij haltes van bus, tram en metro ziet u wat er aan de hand is en wat u het beste kunt doen. Ziet u een NL-Alert? Informeer en help de mensen om u heen. Zo weten zij ook wat zij moeten doen.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu