Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Denk mee over de A2 en N2 randweg Eindhoven en de A50, nu en straks

Maandag 26 november 2018

In het nieuws hoor je het vaak: files. Economisch gezien gaat het goed in ons land, ook in en rond de regio Eindhoven. Door de sterke economische groei neemt ook de drukte op de wegen toe. Naar verwachting ontstaan problemen met doorstroming op de A2 en N2 Randweg Eindhoven en de A50 tussen Veghel en Eindhoven als de groei doorzet.

Probleemanalyse

Binnen SmartwayZ.NL, het innovatieve mobiliteitsprogramma van Zuid-Nederland, is voor deze trajecten daarom een probleemanalyse gestart. Vanaf het eerste moment worden de verschillende betrokkenen, zoals weggebruikers, omwonenden en belangenverenigingen, uitgenodigd om mee te denken over het bereikbaar houden van de regio. Niet alleen tijdens bijeenkomsten, maar ook online.

Meedenken?

Uw ervaring en verbetertips zijn nodig om het bereikbaarheidsprobleem van Eindhoven zo goed mogelijk in beeld te brengen en te komen tot de juiste oplossingen. Ga naar https://a2randweg.smartwayz.nl/ en geef uw mening over de verkeerssituatie op de A2, N2 en A50.

SmartwayZ.NL

SmartwayZ.NL is een innovatief mobiliteitsprogramma waarin het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, de provincies Noord-Brabant en Limburg, diverse gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen werken aan het vlotste, veiligste, slimste en meest robuuste mobiliteitsnetwerk van Nederland. Voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. Kijk op www.smartwayz.nl voor meer informatie.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu