Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Kruising Oranjestraat en Secr. L. Jansenstraat tijdelijk afgesloten

Dinsdag 20 november 2018

Vanaf maandag 26 november is de kruising Oranjestraat en Secr. L. Jansenstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. We starten die dag met rioleringswerkzaamheden. Aansluitend volgt de herinrichting van de kruising en leggen we een nieuw voetpad.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de werkzaamheden is de Oranjestraat op de genoemde kruising afgesloten voor het doorgaande verkeer. Voor het bestemmingsverkeer worden omleidingen ingesteld.
We stellen 2 omleidingsroutes in: via de Nieuwstraat - Oude Rijksweg en via Raadhuisplein - Nazarethstraat - Hoofdstraat - Kerkstraat - Willem II straat. De werkzaamheden duren in totaal 3 weken. Op vrijdag 14 december zijn de werkzaamheden, als het weer het toelaat, afgerond.

Overlast

Wij begrijpen dat u overlast kunt ervaren van de werkzaamheden. We proberen deze tot een minimum te beperken. Alle aanwonenden ontvangen een brief van de aannemer met informatie over de werkzaamheden.

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu