Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Landelijk onderzoek I&O Research

Dinsdag 6 november 2018

Misschien heeft u deze week een brief ontvangen van I&O Research. In de brief vragen zij u mee te doen aan een onderzoek over 'ontwikkelingen in Nederland'. Hieronder een bericht van de gemeente Best om verwarring te voorkomen.

Komt de naam I&O Research u bekend voor?

Dat kan. I&O Research is namelijk ook het bureau dat voor Best het inwonerspanel beheert. Maar er is geen relatie tussen dit onderzoek en ons inwonerspanel. I&O Research voert nog heel veel andere onderzoeken uit. Voor andere opdrachtgevers.

Heeft u vragen over dit onderzoek? 

Neem dan contact op met I&O Research. De contactgegevens staan in de brief vermeld. Succes met het invullen!
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu