Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Gemeentehuis en Bestwijzer krijgen certificaat ‘dementievriendelijk’

Dinsdag 6 november 2018

Op donderdag 1 november kregen zowel Bestwijzer als de gemeente van Henk van den Heuvel (Samen Dementievriendelijk) het certificaat én de sticker ‘dementievriendelijk’ uitgereikt. Verantwoordelijk wethouder Wilma van der Rijt en coördinator Bestwijzer Nicole Mallant namen deze bij Bestwijzer in ontvangst. Ook Sandra Conijn, regiocoördinator bij Alzheimer Nederland, was aanwezig. Gemeenten en organisaties krijgen de benoeming ‘dementievriendelijk’ als medewerkers een training volgen en de organisatie zich ook op andere manieren blijvend inzet voor mensen met dementie. Bestwijzer en de gemeente voldoen aan deze eisen.   

Uitreiking dementievriendelijk certificaat

Foto: Wilma van der Rijt, Henk van den Heuvel en Nicole Mallant

Ook een training volgen?

Iedereen heeft een rol om mensen met dementie zo lang en prettig mogelijk deel te laten nemen aan de samenleving. Want alleen samen maken we Best dementievriendelijk. U kunt een gratis online cursus volgen van Samen Dementievriendelijk. Wil tu liever een training op locatie? Dat kan ook. Meer informatie over de trainingen vindt u op de website www.samendementievriendelijk.nl.

Vragen over ondersteuning en hulp

Heeft u vragen in het kader van zorg of ondersteuning bij dementie? Dan kunt u terecht bij het infopunt in Bestwijzer, Zonnewende 173.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu