Wat vindt u van onze website?

  • Groene smiley (positief) Goed
  • Oranje smiley (neutraal) Matig
  • Rode smiley (negatief) Slecht

Geef uw mening over het openbaar vervoer

Maandag 22 oktober 2018

Het Brabantse openbaar vervoer verbeteren door uw mening te geven? En tegelijkertijd sparen voor cadeaubonnen of het goede doel? Dat kan met het OV Reizigerspanel Brabant van Reizigersoverleg Brabant. Deze organisatie behartigt uw belangen als reiziger in het openbaar vervoer.

Het openbaar vervoer verbeteren

Door ongeveer 6 keer per jaar uw mening via het OV Reizigerspanel Brabant te geven, kan Reizigersoverleg Brabant het openbaar vervoer nog beter op uw wensen afstemmen. Doet u mee? U spaart dan voor cadeaubonnen.

Meer informatie en/of aanmelden?

Ga naar www.OV-panelbrabant.nl. Daar vindt u meer informatie en kan u zich ook inschrijven. Via de Facebookpagina en/of de nieuwsbrief van Reizigersoverleg Brabant blijft u op de hoogte van de uitkomsten van het panel.
 

Nieuwsarchief in RSS

Sluit het menu